Over ons

Van harte welkom bij Cadeaulux!

Wie ben ik?

Ik ben Nathalie Maddens, uitbaatster van Cadeaulux. Ik heb reeds 30 jaar ervaring in het verkopen van cadeautjes. Na al die jaren in een cadeaushop, was het tijd om mezelf ook online kenbaar te maken. Ik ben zelf heel gepassioneerd en wil van elke cadeaumand iets speciaals maken en werk daarom samen met de beste leveranciers. Ik wil dat je van mijn cadeautjes echt happy wordt!

 

Waar staat Cadeaulux voor?

  • Maak je cadeau persoonlijk door een keuze te maken tussen onze leuke, emotionele boodschappen. Cadeaus geven of krijgen dat moet zorgen voor een gelukkig gevoel.
  • Kwaliteitsvolle gift boxen, deze worden samengesteld met veel zorg en toegankelijk voor ieder budget!
  • Vlotte levering: Wij kunnen uw pakketje ook versturen naar de gelukkige persoon aan wie het pakje bedoeld is! Standaard levering in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk, maar spreek ons aan voor andere mogelijkheden zoals internationale verzending.

 

Altijd op zoek naar de laatste nieuwe geschenken

Onze webshop wordt steeds aangevuld met de laatste nieuwe cadeautjes. Onze cadeaus en gift boxen veranderen geregeld, we spelen daarbij ook graag in op speciale kalenderdagen met een gepast geschenk. Hou dus zeker onze website, Facebookpagina en Instagrampagina goed in de gaten. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We staan ook open voor jouw suggesties! Ben je op zoek naar iets speciaals, en vind je het niet onmiddellijk, stuur mij dan een mailtje en ik help je graag verder! Bij de giftboxen heb je ook de keuze uit vele leuke en ontroerende boodschappen. Deze kan je terug vinden op bijvoorbeeld een theeglas, een babypakje of een borrelplank die je zelf kan kiezen en vervolgens toevoegen. Laat weten dat je oma/bonus oma en opa/bonus opa de beste grootouders zijn of hoeveel je geeft om je beste vriend of vriendin. Zo maak je het super origineel en persoonlijk!

 

Stuur een cadeautje op als verrassing!

Wij kunnen je cadeau ook opsturen als verrassing naar de gelukkige persoon aan wie het cadeautje bedoeld is. Als dat niet gemakkelijk is? Geef ons de juiste adresgegevens en wij sturen het voor je op.

 

Groetjes
Nathalie Maddens

© 2020 - 2022 Cadeaulux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel