VEEL GESTELDE VRAGEN

Hier proberen we u een antwoord te geven op veel gestelde vragen.
Staat uw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om mij te contacteren via mail of telefoon.

1/ Kan ik een cadeautje op een ander adres laten leveren?
Jazeker! Bij de afrekening vult u bij het afleveradres de naam en het adres in naar waar wij het cadeautje moeten opsturen.De faktuur wordt naar het fakturatieadres gestuurd dus naar diegene die de betaling heeft gedaan.Bent u een bedrijf? Vergeet dan niet uw btw nummer te vermelden.

2/ U had graag uw giftbox geleverd gehad op een bepaalde datum(verjaardag,huwelijksdag...)

Bij de afrekening kan u aangeven wanneer u wilt dat het pakketje wordt geleverd.Gewoon datum invullen bij GRAAG GELEVERD OP......Hou er rekening mee dat onze transporteur niet in het weekend en op feestdagen levert.

3/ Kan ik een klein berichtje meesturen met de giftbox?

Jazeker!Bij de afrekening kan u GRATIS een klein berichtje achterlaten bij DIT CADEAUTJE KOMT VAN ....Wij noteren uw naam en een klein berichtje.Had u liever dat we een groter bericht noteren of is het voor een heel specifieke gelegenheid(pensioen,beterschap,verjaardag,Valentijn...) Dan kan u kiezen uit de vele mooie wenskaarten en wij noteren uw bericht!

4/ Wanneer wordt mijn giftbox in België geleverd?
Meestal wordt uw pakketje de volgende dag of daaropvolgende dag aangeboden bij Bpost.(U wordt hiervan verwittigd via mail)En dan levert Bpost normaal gezien binnen de 2dagen.(behalve in het weekend en op feestdagen!).Meer info vindt u bij de leveringsmodaliteiten.

 

© 2020 - 2022 Cadeaulux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel